Nettie wil zwaar mishandelde vrouw (85) steunen met heel veel kaartjes

20 november 2018 om 08:38
nl
De zware mishandeling van een bejaarde vrouw van 85, afgelopen zaterdag in Eindhoven, maakt veel los bij de volgers van Omroep Brabant. Nettie Minten uit Lierop kwam met de oproep om het slachtoffer kaartjes te sturen om haar een hart onder de riem te steken. Een stadgenoot van de toegetakelde vrouw looft duizend euro uit voor de gouden tip.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

"Ik hoop dat ze het zonnetje weer ziet schijnen en dat de kaartjes haar steun geven." Nettie Minten lanceerde op de Facebookpagina van Omroep Brabant het idee om de vrouw kaartjes te sturen. “Zodat ze weet dat we aan haar denken en dat we dit niet langer pikken”, zo schreef de 64-jarige Lieropse. De eerste reacties zijn al binnen.

Tranen in de ogen
Mevrouw Minten vertelt dat ze tranen in haar ogen had toen ze het bericht over de mishandeling van de vrouw las. “Dit moet gewoon afgelopen zijn, dit kan toch niet meer. Een vrouw van 85 die straks die niet meer op straat durft, het is gewoon verschrikkelijk. Ik hoop op honderden, misschien wel duizenden kaartjes om haar een beetje op te vrolijken."

Haar initiatief leidde in korte tijd zeker honderd likes en andere reacties. ‘Wat een goed idee’, ‘super lief’, en ‘wij willen ook meedoen’, zijn dingen die mensen kwijt wilden. Na overleg met de politie, zal Omroep Brabant er voor zorgen dat de kaartjes bij het slachtoffer worden afgeleverd. Mensen die een kaartje of boodschap willen sturen, kunnen dat doen via: 

Omroep Brabant ovv 'Steuntje in de rug'
Postbus 108
5600 AC Eindhoven

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.