Twee jonge overvallers cafetaria Ossendrecht dreigden met vuurwapen

20 november 2018 om 10:42
nl
Bij de overval op snackbar Ni Hao in Ossendrecht is met een vuurwapen gedreigd. Rond negen uur maandagavond kwamen twee jonge mannen de cafetaria aan de Markt binnen. De twee eisten sigaretten. Toen een medewerker dat wilde geven, kwam er een vuurwapen tevoorschijn. Het personeel bleef flink geschrokken achter.
Profielfoto van Suzanne Lesquillier
Geschreven door
Suzanne Lesquillier

In de cafetaria waren op het moment van de overval geen klanten. De medewerkers waren bezig met opruimen toen de overvallers opdoken. Nadat de twee verdachten genoeg pakjes sigaretten hadden gekregen, gingen ze ervandoor. 

Daders spoorloos
Onderzoek heeft nog geen sporen opgeleverd die naar de daders leiden. Uit buurtonderzoek zijn wel een aantal getuigenverklaringen gekomen. Die worden nog verder bestudeerd. Een getuige meldde maandagavond dat er een persoon zou zijn aangehouden, maar dat is niet zo.

Signalement
Het personeel van de cafetaria heeft signalementen doorgegeven. Het gaat om twee mannen. Ze droegen beiden donkere kleding en hadden hun gezicht bedekt. De verdachten zijn vermoedelijk erg jong en hebben een lichte huidskleur. Wie meer weet, wordt opgeroepen de politie te bellen.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.