Video

PSV-doelman Jeroen Zoet gaat na overtreding de noppen op zijn buik tellen

24 november 2018 om 23:32
nl
"Ik denk dat de goal van Luuk de Jong zeker terugkomt in een aantal lijstjes. Ik zag de voorzet en dacht dat die te ver was, maar hij schoot hem fantastisch binnen." Doelman Jeroen Zoet genoot tijdens het duel tegen Heerenveen van de omhaal van zijn collega. Zelf kan hij na een botsing met PSV-huurling Sam Lammers de afdruk van noppen tellen in zijn buik.
Geschreven door

Bij een overtreding van Lammers voor rust kreeg Zoet de noppen in zijn buik, toen hij een bal probeerde te blokken. "Een ongelukkige botsing. Het wordt vanavond noppen tellen in mijn buik."

Bekijk de tweet. De tekst gaat daaronder verder.

 

Wachten op privacy instellingen...

De keeper hield opnieuw de nul, al hoefde hij nauwelijks in actie te komen.  Heerenveen had eigenlijk maar één goede kans, waarbij Zoet mistastte. Maar teamgenoot De Jong haalde de bal van de lijn. Zoet: "In de tweede helft domineren we echt. Als we de bal verliezen, gaat er veel druk op. Dat is een kwaliteit van ons. Het is mooi om de nul te houden." 

Bekijk het gesprek met Jeroen Zoet. Daaronder gaat de tekst verder.

Heerenveen moest in de eerste helft met tien man verder. Dat is echter niet altijd een voordeel, meent de goalie. "Je komt met een man meer te staan, dan zijn de ruimtes wat minder groot. Maar het wordt 3-0 en je had jezelf misschien nog wat meer kunnen belonen." 

Bekijk de tweets. De tekst gaat daaronder verder.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

FC Barcelona
Woensdag treedt PSV thuis in de Champions League aan tegen Barcelona. Die club is met tien punten al zeker van de volgende ronde, PSV staat onderaan met één punt. "We moeten goed voorbereid zijn, Barcelona is een fantastisch team. Het maakt niet uit of ze nu met een B-team of met vaste spelers komen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!