Video

Slachtoffers kijken recht in de loop van een Kalasjnikov, wie herkent de dader? [BEELDEN]

3 december 2018 om 18:14
nl
Nietsvermoedend zitten een man en een vrouw in de tuin. Even later kijken ze recht in de loop van een Kalsajnikov. Het wapen haperde mogelijk, er wordt niet geschoten. Bureau Brabant heeft maandagavond bewakingsbeelden verspreid van de dader van deze mislukte liquidatie aan de Insulindelaan in Eindhoven.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Het gebeurde afgelopen 24 juli, op klaarlichte dag. De slachtoffers genieten van het mooie weer. Ineens loopt een man met een automatisch wapen door de poort. De twee duiken onder de tafel.

Wapen
Het tweetal heeft waarschijnlijk ongelofelijk veel geluk gehad. Er worden geen kogels afgevuurd. Het is onduidelijk of de dader bewust niet heeft geschoten, of dat zijn wapen haperde. De man maakte zich uit de voeten. Hij stapt achterop een scooter, de bestuurder zat op hem te wachten.

Wie is de man met het wapen? De politie tast in het duister. De slachtoffers hebben geen idee wie hen uit de weg wilde ruimen. Ook is onduidelijk welke scooterbestuurder de dader wilde helpen. De politie is op zoek naar getuigen en informatie. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.