Doorrijder vrijgelaten na ongeluk waarbij 17-jarig meisje om het leven kwam

4 december 2018 om 15:02
nl
De 37-jarige Bosschenaar die zondag werd aangehouden omdat hij was doorgereden na het aanrijden van een meisje van zeventien, is weer vrijgelaten. Het OM zegt dat de huidige verdenking onvoldoende is om hem nog langer vast te houden.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Er is vooralsnog onvoldoende bewijs voor dood door schuld. De politie verdenkt hem alleen van doorrijden na een ongeval, aldus de woordvoerder.

Geschept
Het meisje werd in de nacht van zaterdag op zondag geschept door een auto waarvan de bestuurder doorreed. Het meisje raakte ernstig gewond en overleed zondagnacht in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De vermoedelijke veroorzaker werd later op zondagochtend gezien en aangehouden in een beschadigde auto. Op het moment van zijn aanhouding was hij onder invloed van alcohol en in de auto werd ook een kleine hoeveelheid hennep gevonden. Of de man ook onder invloed was tijdens het ongeluk moet nog worden vastgesteld.

Zijn advocate vertelde dinsdag in het Brabants Dagblad dat de man in shock is geraakt toen hij het meisje zag liggen en in paniek is vertrokken. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.