Het heerlijk avondje is bijna daar, eerst gaat Sint de scholen langs: 'Het wordt een drukke dag' - Omroep Brabant

Het heerlijk avondje is bijna daar, eerst gaat Sint de scholen langs: 'Het wordt een drukke dag'

5 december 2018 om 09:23
De spanning stijgt: pakjesavond komt steeds dichterbij. Maar voor Sinterklaas woensdagavond langs alle kinderen gaat om cadeautjes te brengen, bezoekt hij eerst nog de basisscholen. Basisschool De Matrix in Engelen had geluk: daar kwam de Goedheiligman als eerste langs.
Profielfoto van Saskia Nelissen
Geschreven door

Vlak voor de komst van de Sint sprongen verschillende 'hulpsinterklaasjes en -pietjes' al vrolijk over het schoolplein. Ze verheugden zich enorm op de komst van de echte Sinterklaas en zijn Pieten. 

Pijn in de buik
“Ik denk dat ik Sinterklaas wel een handje ga geven”, zei Jesse. En ook zijn vriendjes waren al in de feeststemming. “We gaan zie ginds komt de stoomboot zingen!”, aldus Fenne. 

Wachten op privacy instellingen...

De komst van Sinterklaas op school is leuk, maar ook een beetje spannend. “Ik heb een klein beetje pijn in mijn buik, maar ik heb wel heel goed geslapen vannacht.”

Zin in
Vlak voor negen uur was het dan zover: Sinterklaas en zijn Pieten arriveerden bij De Matrix. “Het wordt een hele drukke dag, maar we hebben er enorm veel zin in”, aldus de Sint. “Ik verheug me al op alle liedjes die ik ga horen.”

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...