Saskia Nelissen

Saskia Nelissen

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Redacteur van Wakker!, maar ook op de bureauredactie online en Brabant Nieuws in de avond. Af en toe ga ik op pad als verslaggever.

Voor Omroep Brabant In december 2013 kwam ik stage lopen op de tv-redactie van Omroep Brabant. Gelukkig mocht ik blijven en heb ik nog veel meer nieuwe dingen mogen leren! Inmiddels ook werkzaam voor o.a. RTL Nieuws en NU.nl.

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Mijn eerste stagedag, spannend! Gelukkig kwam ik terecht in een warm bad met hele fijne collega’s.

Waarom Omroep Brabant? We proberen elke dag opnieuw het nieuws op verschillende kanalen zo goed mogelijk te brengen voor iedereen in Brabant. Iedereen zet zich daar heel hard voor in.

Het gevoel van hier Gezelligheid, thuis, Brabanders onder elkaar.

In mijn vrije tijd Met mijn zusje of vriendinnen in de stad, met mijn neus in een leesboek of op reis!

Artikelen van Saskia Nelissen

Kippenvel! Indrukwekkend videogedicht ‘Dichter bij Brabant’ toont de pareltjes van onze provincie

Van ‘Houdoe!’ en het Bourgondische leven tot aan de gloeilamp van Philips. En van Vincent van Gogh tot de de lekkerste worstenbroodjes. Dichter bij Brabant kun je niet komen. Dat was de gedachte van Geoff van Keulen. In het kader van Goud van Brabant maakte hij samen met Danny X Kuiper een gedicht en een prachtige video waarin in woord en beeld de geschiedenis van Brabant wordt blootgelegd. Kijk en geniet van al het moois dat Brabant biedt.

De zon straalt boven Eindhoven. (Foto: Omroep Brabant)