Actie ‘Samen voor de Voedselbank’ breekt record: maar liefst 150 inzamelpunten

EINDHOVEN - De actie ‘Samen voor de Voedselbank’ breekt opnieuw records. Dit jaar zijn er maar liefst 150 inzamelpunten. Dat zijn er 60 meer dan de vorige editie.

Omroep Brabant steunt de Brabanders die gebruik maken van de voedselbank. Voor de vijfde keer is er daarom van 3 december tot en met 14 december de actie ‘Samen voor de Voedselbank’.

Om het inleveren zo makkelijk mogelijk te maken, zijn er locaties nodig die zich omtoveren tot inzamelpunt. Enorm veel scholen, winkels, sportscholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en kantoren hebben zich hiervoor aangemeld. Omroep Brabant bedankt iedereen voor hun bijdrage. 

De aanmeldingen zijn nu gesloten maar iedereen is vanaf volgende week welkom bij de karavaan om producten te komen brengen. Als je daarnaast spullen hebt voor de voedselbanken of als je wilt meehelpen op een van de inzamelpunten, klik dan op deze kaart die je kunt raadplegen. 

De kaart bevat alle locaties van inzamelpunten tijdens de actie 'Samen voor de Voedselbank'. Deze kaart wordt naar aanloop van de actieweken steeds bijgewerkt. Klik voor meer nieuws over Samen voor de Voedselbank op de volgende link