Met deze dronerace won René een Drone Award [VIDEO] - Omroep Brabant
Video

Met deze dronerace won René een Drone Award [VIDEO]

12 december 2018 om 09:45
nl
René Sebastian (32) wint na jaren oefenen een Drone Award, de prijs voor de beste dronevideo van het jaar. Twee drones met een 360 graden camera die elkaar achtervolgen door het bos. Dat was volgens het publiek de beste dronevideo in de categorie 'racing'. “Het winnen van de prijs is een kroon op mijn werk.”
Profielfoto van Linda Bak
Geschreven door
Linda Bak

De Drone Awards werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt door de website drones.nl. De wedstrijd bestaat uit twee categorieën, luchtfotografie en racing. De website selecteert vier genomineerden per categorie. Uiteindelijk kiest het publiek de beste dronevideo. De winnaars krijgen een luxe backpack en 250 euro shoptegoed van Droneshop.nl. 

De professionele dronepiloot wilde zich onderscheiden met een video vol actie in plaats van rustige dronebeelden. Dat pakte goed uit voor hem. “Ik ben erg blij met de prijs! Het 250 euro shoptegoed schenk ik aan mijn vrienden Ralph en Thomas, die meewerkten aan deze video”, zegt hij. 

De winnende video van René Sebastian. 

Wachten op privacy instellingen...

Brabantse genomineerden
René is niet de enige Brabander die genomineerd is. Sander Coppens uit Breda nam deel aan de categorie ‘luchtfotografie’. De Bredanaar viel met zijn video over de Oosterscheldekering buiten de prijzen. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.