Nog meer PSV-nummerborden gespot, vooral Belgen dragen de club met zich mee [FOTO'S]

20 december 2018 om 09:23
nl
Het zal de droom zijn van veel Eindhovense voetbalsupporters: rondrijden in een auto met kenteken 040-PSV. Woensdagochtend was een Belgische auto met die nummerplaat gespot in Valkenswaard. Nadat wij er een bericht over schreven, maakten jullie ons spontaan attent op een heleboel foto's van andere PSV-nummerborden toe. Een greep daaruit! (En kom maar op met die nummerplaten van andere clubs!)
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Opvallend is dat 040-PSV ook op een andere Belgische auto is gespot. Wellicht de vorige auto van dezelfde Belg, want onze Zuiderburen behouden hun kenteken als ze een nieuwe auto kopen. Belgen mogen hun nummerplaat personaliseren en kunnen hun favoriete club letterlijk altijd met zich meedragen. 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Ook Britten en Polen zijn met een PSV-kenteken over de weg gespot. Groot-Brittannië en Polen zijn ook landen waar het mogelijk is om je kentekenplaat te personaliseren. Of deze Britten en Polen er ook bewust voor hebben gekozen de Eindhovense voetbalclub op hun nummerplaat te zetten? Wie weet.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Uiteraard is PSV niet de enige voetbalclub die je kunt spotten op kentekenplaten. Maar soms lijkt het toch te gaan om een frappante toevalligheid. Of zouden NAC en het kengetal van Tilburg, waar aartsrivaal Willem II speelt, toch bewust samen op dit kenteken zijn beland? 

 

 

Je hoeft natuurlijk niet altijd de voetbalclub op je kenteken te plaatsen om te laten zien dat je een voetbalclub steunt. Ook door op je kenteken te plaatsen welke club je juist níet steunt, laat je zien dat je een voetbalfan bent. In de Facebookreacties zagen we deze foto: 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.