Video

De ultieme make-over voor kerst: stylist Mari van de Ven geeft tips

21 december 2018 om 22:39
nl
Over een paar dagen is het weer kerst. Zit jij ook met je handen in het haar over je make-up en kapsel? Geen paniek! Stylist Mari van de Ven geeft je inspiratie vanuit zijn nieuwe salon in Den Bosch.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Kerst is glamour. Dat is één ding wat de Brabantse modekoning zeker weet. "Het hoeft niet moeilijk te zijn. Ook een simpele look, kun je goed voor de dag komen", benadrukt hij. Wat is in? "Rode lippen zijn helemaal van deze tijd. Ook is de volle wenkbrauw weer een trend. Dat benadrukt de contouren van je gezicht."

Kleurverloop
Ook voor je huid wil de stylist je wat meegeven voor de de feestdagen. De zogenoemde glowing skin make-up is helemaal van nu. "Accentueer dan het jukbeen, de kin, de neus en het voorhoofd." En highlights in je haar? "Nee. Je ziet dit najaar vooral de balayage, een mooi kleurverloop van donker naar licht."

Bekijk hier vier simpele tips van Mari en lees verder.

Make-over
Ter inspiratie vroeg Omroep Brabant de stylist om onze eigen redacteur Nicole Melchers onder handen te nemen. "Ik ben normaal heel praktisch. Twee uur besteden aan mijn make-up en haar, daar heb ik een hekel aan", zegt ze. "Ik hoop er straks natuurlijk stralend uit te zien met de kerst."

Mari van de Ven zorgde met wat simpele handelingen voor een 'wauw-effect' bij Nicole.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.