Sterren knallen 2019 in: 'Pang-pang' uit China voor Frans en Hans heeft vuurwerk tussen zijn benen

31 december 2018 om 17:18
nl
“A lot of pang-pang-pang, I like that”, zegt Frans Bauer tegen twee Chinese vrouwen. Hij heeft voor de jaarwisseling flink wat vuurwerk uit China meegenomen. Ook andere bekende Brabanders zijn er helemaal klaar voor.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Frans Bauer is samen met zijn vrouw Mariska een tijd in China geweest om daar zijn nieuwe programma ‘Frans Bauer in China’ op te nemen. Frans sloeg daar de vuurwerkwinkel natuurlijk niet over. ‘Pang-pang-pang-prrr’ zou hij graag willen hebben en hij maakt er wilde handgebaren bij: 

De twee Chinese vrouwen lijken wel onder de indruk van de manier waarop Frans Bauer uitlegt wat voor vuurwerk hij graag zou willen. Ze proberen hem zelfs na te praten. Tegen Mariska zegt hij nog even dat hij zo 'alle geesten gaat wegjagen' en dan kan het knallen beginnen. 

Ze brengen eerst een meterslange sliert tot ontploffing en daarna gaan de pijlen de lucht in. Frans lijkt ervan te genieten, maar Mariska iets minder. Ze houdt haar handen voor haar hoofd en zegt nog even: “Frans, je staat te dichtbij!”

Zondag vierde Frans zijn 45e verjaardag nog met Chinees eten. Nu gaat hij met zijn Chinese vuurwerk in ieder geval knallend het jaar in. 

Vanaf 5 januari is de achtdelige serie Frans Bauer in China te zien op NPO1. 

Familietraditie voor Guus Meeuwis
Guus stond maandagmiddag al vol te bakken in de keuken. Samen met een van zijn zoons maakte hij oliebollen in de pan. “Een familietraditie”, liet hij weten op Instagram. 

Wachten op privacy instellingen...

Met 'XL-knoeperts' knalt Roy Donders het nieuwe jaar in
Roy Donders liet op Instagram weten dat hij 'alles al in huis had voor het nieuwe jaar'. Zeven dozen met voornamelijk XL-vuurwerk stonden klaar in de kamer. 'Kanjer', 'Joekel', 'Knoepert', en 'Toppers' staat er op de dozen. Hij is maandagnacht nog wel even bezig!

Wachten op privacy instellingen...

Hans Teeuwen met vuurwerk tussen zijn benen
Hans Teeuwen gaat het nieuwe jaar luid zingend in. Hij zit met een zonnebril op een stoel in de tuin met een pan tussen zijn benen. In de pan steekt hij vervolgens knallend vuurwerk af. Hij sluit zijn nieuwjaarswensen tot slot af op een (on)smakelijke manier:

Wachten op privacy instellingen...

Nog meer Brabantse sterren zijn klaar voor 2019

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.