'Puur, kwetsbaar en eerlijk', Guido Weijers geniet met vertraging van oudejaarsconference Marc-Marie

3 januari 2019 om 19:37
nl
Wat doet een cabaretier drie dagen nadat zijn oudejaarsconference is uitgezonden? Dan gaat hij eens goed zitten voor die andere oudejaarsconference. Guido Weijers laat donderdag op Twitter weten dat hij met plezier gekeken heeft naar de show die Marc-Marie Huijbregts neerzette. "Mag ik zeggen dat ik het tof vond?"
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen-Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen-Oerlemans

En dat mag, zo blijkt uit de reacties van het publiek. "Dat mag, dat siert", vindt Erwin. En een ander: "Jullie waren allebei leuk, onderhoudend, leuke avondbesteding! Bedankt daarvoor!" 

Wachten op privacy instellingen...

Ook van een andere Twitteraar mag het: "Jullie waren allebei leuk, onderhoudend, leuke avondbesteding! Bedankt daarvoor!" Maar daar kan dan weer niet iedereen zich in vinden. Roberto: "Dan ben je volgens mij één van de weinigen." 

Terwijl de kop alweer af is van 2019, houden de beide oudejaarsconferences van 2018 én die van 2019 de gemoederen op Twitter nog bezig.

Wachten op privacy instellingen...

Freddy is niet de enige wiens lachspieren niet getraind werden tijdens de conference van de Tilburgse Marc-Marie, zo blijkt uit een rondgang op Twitter. Zelf pikt Huijbregts er toch vooral het positieve uit. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Overigens bleef ook Weijers niet vrij van kritiek. 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

En dan waren er nog de mensen die pas op 2 januari echt voluit konden gieren. Toen zond RTL4 de show 'Echte rancune' uit van alweer een (geboren) Brabander die de lachers op de hand probeert te krijgen, Hans Teeuwen. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.