Video

Michael van Gerwen geniet van huldiging: 'Dit doet me echt goed' [KIJK HIER TERUG]

3 januari 2019 om 22:18
nl
“Dit is echt zó leuk om te zien”, Michael van Gerwen was zichtbaar blij toen hij het podium opstapte in het centrum van Vlijmen. Duizenden mensen kwamen langs bij de huldiging om de wereldkampioen darts te zien en daarmee verrasten ze Van Gerwen zelf. Hier is de hele huldiging nog terug te kijken
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Klik hier om de hele huldiging terug te kijken. De tekst in het bericht gaat verder onder de foto's.

 

De beste darter van de wereld had niet verwacht dat er opnieuw zo veel mensen op de huldiging af zouden komen. “Dat blijft toch altijd afwachten. Dit is nu toch alweer de derde keer”, doelde Van Gerwen op zijn drie wereldtitels. “Het doet me echt goed dat er weer zo veel mensen zijn. Daarvoor wil ik jullie bedanken, echt super!” Van Gerwen deed ook meteen een belofte aan het publiek. “Ik ga mijn stinkende best doen en hopelijk zie ik jullie allemaal volgend jaar weer."

Lees verder onder de foto

Bekijk de video en lees verder.

Tijdens de huldiging mocht Van Gerwen zelf het een en ander zeggen, ook was er ruimte voor de burgemeester van de gemeente Heusden om haar woordje te doen over de prestatie van ‘Mighty Mike’. “Ik was erbij tijdens de finale en dat was echt fenomenaal. Ik zat tussen de fans van Michael Smith, maar ik vind het zo knap dat Michael zo rustig blijft.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.