Robèrt en Nikkie versus Frans en Mariska: miljoenenpubliek en enthousiasme op sociale media

EINDHOVEN - Bijna 1,4 miljoen mensen hebben zaterdagavond gekeken naar de belevenissen van Frans Bauer in China. Daarmee eindigde het tv-programma op de vierde plek van de avond qua kijkcijfers. Frans Bauer en zijn vrouw Mariska zijn 'ongelooflijk trots'. Het absoluut best bekeken programma van de zaterdagavond was de openingsuitzending van Wie is de Mol?

Naar Wie is de Mol? met onder meer meesterbakker Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk en beautyvlogger Nikkie de Jager (NikkieTutorials) uit Uden keken bijna drie miljoen mensen. Vorig jaar trok de openingsuitzending van het spelprogramma bijna 2,7 miljoen kijkers. 

Frans en Mariska Bauer zijn trots op de vele kijkers naar hun programma. Ze bedanken iedereen voor het kijken. "WhatsApp puilde uit", laat Frans weten. "Ik was samen met Mariska trending topic. Iedereen had het over Frans Bauer in China."

fransbauer

Bedankt namens mij en Mariska voor het kijken naar Frans Bauer in China!! Bedankt voor alle leuke berichten! Honderden berichtjes kregen we binnen en we waren trending topic op twitter!! Joehaaa!!!

 

LEES OOK: Frans Bauer gruwelde in China van de plaatselijke keuken: 'Nog nooit zo weinig Chinees gegeten'

Molloten genieten van Robèrt en Nikki
In de eerste aflevering van Wie is de Mol? hoefde niemand het programma te verlaten. Ook volgende week kunnen de vele fans, Molloten genoemd, dus weer genieten van de aanwezigheid van Robèrt van Beckhoven en Nikki Tutorials (Nikkie de Jager). En dat stemt op social media tot tevredenheid.

 

 

 

 

 

Vooral de moves van Nikki in de dansopdracht vielen op. Al was het maar omdat Nikki hoog boven haar niet al te grote Colombiaanse danspartner uittorende.  

 

Voor het eerst in zeven seizoenen heeft het populaire spelprogramma een nieuwe presentator: Rik van de Westelaken. De oud-journaallezer en oud-winnaar van Wie is de Mol? volgt als presentator Art Rooijakkers uit Geldrop op. Dit in het alweer negentiende seizoen van het programma van AVROTROS.

LEES OOK: In 'Wie is de Mol?' is niets wat het lijkt: ook Robèrt en Nikkie zijn niet te vertrouwen

In de top drie van de Stichting KijkOnderzoek voor zaterdag staan ook het NOS Journaal van acht uur (2,3 miljoen kijkers) en Hollands Got Talent (1,4 miljoen kijkers).