Twee 'pakketbezorgers' met knuppel mishandelen man, politie is nog steeds op zoek naar de daders

UDEN - Een man uit Uden zag op zaterdag 20 oktober rond zes uur ‘s avonds twee mannen in DHL-kleding voor zijn deur staan. Hij dacht dat ze een pakketje kwamen bezorgen. maar in plaats daarvan sloegen ze hem met een honkbalknuppel in elkaar. Bureau Brabant laat maandagavond camerabeelden zien in de hoop de daders te vinden.

De beelden die zijn opgenomen van de twee mannen zijn erg scherp. Het is duidelijk te zien dat ze compleet in DHL-kleding aan kwamen lopen naar het huis aan de Kruisherenstraat in Uden. 

De daders belden aan en de man deed open. In eerste instantie dacht de bewoner dat hij te maken had met twee doodgewone pakketbezorgers. Toen een van de de daders iets probeerde te vragen in gebrekkig Engels, kreeg de bewoner echter het gevoel dat er iets niet klopte.

Snel haalde de andere dader een honkbalknuppel uit een lange doos die hij bij zich had. De bewoner kreeg (buiten beeld) flinke klappen met de knuppel. Een van zijn kinderen zag het allemaal gebeuren. 

De verwondingen na de mishandeling zijn goed te zien op het been van de bewoner uit Uden

Meteen na de mishandeling renden de twee daders weg via de Kruisherenstraat naar de Burgemeester Buskensstraat. 

De bewoner weet niet wie het op hem gemunt had en waarom. De politie is ook nog op zoek naar antwoorden. Wie zijn deze mannen in DHL-kleding en waarom belden ze juist bij dit huis aan? En hoe en waarmee zijn ze gevlucht? 

Iets gezien of een tip? Bel dan naar 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000. 

LEES OOK: Twee ‘pakketbezorgers’ slaan man met honkbalknuppel, wie herkent de daders? [FOTO’S]

Meer over dit onderwerp:
PAKKETBEZORGERS DHL UDEN MISHANDELINGEN
Deel dit artikel: