Video

Twee 'pakketbezorgers' met knuppel mishandelen man, politie is nog steeds op zoek naar de daders

7 januari 2019 om 18:08
nl
Een man uit Uden zag op zaterdag 20 oktober rond zes uur ‘s avonds twee mannen in DHL-kleding voor zijn deur staan. Hij dacht dat ze een pakketje kwamen bezorgen. maar in plaats daarvan sloegen ze hem met een honkbalknuppel in elkaar. Bureau Brabant laat maandagavond camerabeelden zien in de hoop de daders te vinden.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

De beelden die zijn opgenomen van de twee mannen zijn erg scherp. Het is duidelijk te zien dat ze compleet in DHL-kleding aan kwamen lopen naar het huis aan de Kruisherenstraat in Uden. 

Wachten op privacy instellingen...

De daders belden aan en de man deed open. In eerste instantie dacht de bewoner dat hij te maken had met twee doodgewone pakketbezorgers. Toen een van de de daders iets probeerde te vragen in gebrekkig Engels, kreeg de bewoner echter het gevoel dat er iets niet klopte.

Snel haalde de andere dader een honkbalknuppel uit een lange doos die hij bij zich had. De bewoner kreeg (buiten beeld) flinke klappen met de knuppel. Een van zijn kinderen zag het allemaal gebeuren. 

Meteen na de mishandeling renden de twee daders weg via de Kruisherenstraat naar de Burgemeester Buskensstraat. 

De bewoner weet niet wie het op hem gemunt had en waarom. De politie is ook nog op zoek naar antwoorden. Wie zijn deze mannen in DHL-kleding en waarom belden ze juist bij dit huis aan? En hoe en waarmee zijn ze gevlucht? 

Iets gezien of een tip? Bel dan naar 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.