Video

Droombaan voor Nikkie de Jager: adviseur van wereldberoemde mode-ontwerper Marc Jacobs

24 januari 2019 om 19:35
nl
Of ze de Mol is, dat is nog even de vraag. Maar Nikkie de Jager uit Uden mag zich wel de artistiek adviseur van de Amerikaanse mode-ontwerper Marc Jacobs noemen. Haar nieuwe baan werd donderdagavond bekend in De Wereld Draait Door. De make-updeskundige was in het tv-programma voor het eerst tafeldame.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Jacobs is een van ’s werelds bekendste mode-ontwerpers. Zo is hij sinds 1997 artistiek directeur van Louis Vuitton. “Ik mag me gaan bemoeien met zijn beautylijn. Bij alles wat hij op make-upgebied wil uitbrengen, mag ik zeggen: misschien moet je dat doen en misschien moet je dat beter niet doen”, vertelt Nikkie.

Wachten op privacy instellingen...

'Gelukkig ben ik gevraagd'

“Of ik gevraagd ben? Ja, gelukkig. Stel je voor dat ik had gesolliciteerd en ik was dan afgewezen. Het is een enorme eer. Het betekent wel dat ik nog vaker in New York zal verblijven dan nu al het geval is. Ik kom er al mijn hele leven”, aldus de 24-jarige YouTube-ster. Ze vergaarde eerder internationaal bekendheid, omdat ze bekende sterren als Katy Perry en Kim Kardashian heeft opgemaakt.

Wachten op privacy instellingen...
App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.