'Wie is de Mol?' verder zonder Nikkie of Robèrt, wie viel er af?

26 januari 2019 om 22:49
nl
Kreeg Nikkie de Jager een rode lichtstraal te zien of Robèrt van Beckhoven? Kijkers van Wie is de Mol bleven vorige week met deze vraag zitten. Maar dat er een Brabander ging afvallen in het populaire televisieprogramma was dus al wel duidelijk. Het antwoord werd zaterdagavond duidelijk. Let op: spoiler-alert als je dit artikel verder leest.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

“Ik denk dat ik het maar beter bij make-up kan houden, want mensen lezen gaat niet zo goed.” Dat waren de woorden van de kersverse afvaller. En dan kan het er maar één zijn: beautyvlogger Nikkie. De Udense gaf aan dat ze al een voorgevoel had. “Ik druk op enter en the sky is red.”

Door of niet?
Normaal gesproken wordt aan het eind van iedere aflevering duidelijk wie er doorgaat en wie er afvalt. Maar aan het einde van aflevering drie lieten de makers de kijkers nog even spartelen. De andere zeven kandidaten kregen een groene lichtstraal te zien op de wolkenkrabbers waar ze hun test maakten en waren dus door. Mensen kregen alleen nog niet te zien welke kleur de schermen van Robèrt en Nikkie hadden. Aan het begin van de uitzending van deze week werd dit meteen duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

In het programma 'Wie is de Mol?' proberen jaarlijks tien kandidaten met groepsopdrachten geld te verdienen, maar een iemand saboteert dit. De Mol. Iedere week vullen de kandidaten een lijst in met vragen over de Mol in hun midden. Wie de vragen het slechts beantwoordt, valt af. Dit keer dus Nikkie. Maar wie is de Mol? Dat zien we over een paar weken...  

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.