'Hij mag snel terugkomen', beterschapswensen voor 'Schreeuwjezus' Arnol Kox na hartoperatie - Omroep Brabant

'Hij mag snel terugkomen', beterschapswensen voor 'Schreeuwjezus' Arnol Kox na hartoperatie

28 januari 2019 om 17:06
Arnol Kox is herstellende na een hartoperatie maar hij zit zeker niet stil.
Arnol Kox is herstellende na een hartoperatie maar hij zit zeker niet stil.
Het is stil in de Eindhovense binnenstad nu stadsprediker Arnol Kox thuis herstelt van een hartoperatie. En dat valt de mensen op straat op. "Hij hoort er hier toch een beetje bij", is maandag een vaak gehoorde reactie op straat. Tijd dus om Eindhovens enige echte 'Schreeuwjezus' beterschap te wensen.
Profielfoto van Daisy Schalkens
Geschreven door

Arnol is geopereerd aan zijn hart. En dat was geen kleine operatie. Hij kreeg maar liefst vier omleidingen. Daarom is hij dus al een aantal weken niet meer in de binnenstad te zien. De mensen in de stad wensen hem dan ook heel veel beterschap.

Wachten op privacy instellingen...

'Ik zet alles op Facebook'
Maar wie denkt dat Arnol nu niet zijn spreuken de wereld in schreeuwt, heeft het mis. Hij gaat mee met zijn tijd en plaatst alles gewoon op Facebook. Daar stromen de berichtjes met beterschap binnen. 

Facebook is nu een tijdelijke oplossing om 'het Woord' te kunnen verkondigen. Maar dat is tijdelijk want de prediker wil niets liever dan terug de straat op. "Liever vandaag dan morgen", laat hij weten. 

De zegen
En dat hij niet kan wachten om weer onder de mensen te komen, bewijst hij maandag nog even. Onze verslaggever kreeg alvast de zegen. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...