Partycentrum volledig verwoest door grote brand in Etten-Leur

4 februari 2019 om 11:08
nl
Het partycentrum van De Hoge Neer aan de Hoge Neerstraat in Etten-Leur is maandagochtend verwoest door een grote brand. Het vuur is inmiddels onder controle. De schade is enorm.
Geschreven door

De vuur ontstond onder de rieten kap van het gebouw, zo meldde de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant. Er werd nog tevergeefs geprobeerd om te voorkomen dat de brand oversloeg naar de kap. 

De brandweer laat het gebouw nu gecontroleerd uitbranden. Het nablussen zal naar verwachting nog uren gaan duren.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Bij de brand kwam veel rook vrij. De rook trok over de Bredaseweg richting kantoren en een huisartsenpost. Bij overlast van de rook kunnen mensen het beste ramen en deuren sluiten en de ventilatie uitschakelen.

Wegen afgesloten

Vanwege de brand waren meerdere wegen in de buurt afgesloten,  onder meer de Bredaseweg, Olympiade en de Vlaamse Schuur. Kantoren aan de Bredaseweg werd geadviseerd ramen en deuren te sluiten.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...


Niemand aanwezig

De brand brak even na half acht uit onder de kap van het gebouw. Er was toen niemand in het pand aanwezig. Ook in het woonhuis direct naast het brandende pand is niemand thuis.

Wachten op privacy instellingen...


"Wat een verlies voor onze horeca-ondernemer en voor heel Etten-Leur", schrijft burgemeester Miranda de Vries op Twitter. De Hoge Neer is naast een partycentrum ook een pannenkoekenrestaurant. Verder zit er ook een gewoon restaurant en een speeltuin op de locatie. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!