Pechprins Leroy d'n Urste krijgt carnavalsrolstoel van Bavaria - Omroep Brabant
Video

Pechprins Leroy d'n Urste krijgt carnavalsrolstoel van Bavaria

22 februari 2019 om 23:13
nl
Pechprins Leroy d'n Urste uit Mierlo kan toch rollend de carnaval door. De onfortuinlijke prins brak zijn enkel vlak voor carnaval en kan daarom niet hossen. En dat niet alleen, door de medicatie die hij moet nemen mag hij ook nog eens niet drinken. Als troost kreeg hij van Bavaria een speciale rolstoel, met een karretje er achter om zijn kratje 0,0 bier in te vervoeren.
Profielfoto van Anja de Loos
Geschreven door
Anja de Loos

Prins Leroy introduceerde zijn nieuwe vervoer op de prinsenreceptie in Nuenen, waar hij meteen een uitdaging kreeg: het podium waar hij op moest was een meter hoog. Gelukkig heeft hij een goede hofhouding die hem met liefde naar boven tilde. Om te testen of de prins uit de voeten kan met zijn rolstoel werd er een obstakelparcours uitgezet dat hij met verve doorliep.

Bekijk de video en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...


Mooie actie
Collega Prins Pretium uit Nuenen vindt het een topactie van Bavaria. "Het is hem hartstikke gegund om de carnaval toch draaglijk te maken. Hij kan niet hossen, hij kan niet springen, hij kan niet drinken. Potverdorie hé!"

Leroy laat carnaval niet verpesten door deze tegenslag, hij heeft er nog steeds veel zin in. En die rolstoel, die zit heerlijk!

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.