Video

2-jarig meisje zag hoe haar moeder en oma onder schot werden gehouden, wie herkent de overvaller?

25 februari 2019 om 18:54
nl
Bureau Brabant heeft maandag beelden getoond van een gewapende overvaller. Hij bedreigde de bewoonster van een huis aan de Pater de Leeuwstraat in Beek en Donk en haar dochter. Haar 2-jarige kleinkind zag met eigen ogen hoe haar moeder en oma onder schot werden gehouden. De dader is nog spoorloos.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Op de beelden is te zien dat een moeder haar 2-jarige dochter op dinsdagochtend 20 november naar oma brengt, die die dag zou oppassen. Ze lopen de woning binnen en er lijkt nog niets aan de hand. 

Dan komt er een man naar de zijkant van het huis gelopen. Hij kijkt even naar binnen, maar gaat dan weer uit het zicht staan, achter het tuinhuisje. Dan haalt hij een pistool tevoorschijn en loopt naar binnen. 

Op de beelden is vervolgens te zien dat de oma en de moeder van het 2-jarige meisje onder schot worden gehouden. Hij eist geld van ze. De moeder drukt haar dochtertje stevig tegen zich aan, zodat ze zo min mogelijk van de overval meemaakt. 

Politie nog op zoek naar de dader
De dader is er uiteindelijk met een flink geldbedrag vandoor gegaan. Er raakte niemand gewond. 

De man is te voet gevlucht in de richting van de Rogier Monicxlaan. Hij zou een opvallend kleine, fors gebouwde man zijn met een baardje. Hij droeg volgens de politie een blauwe jas, een zwarte muts en een zwarte sjaal. De man zou hebben gesproken met een Noord-Hollands accent. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.