De Deurzakkers vieren 44-jarig jubileum tijdens Hossen op de Markt in Breda

27 februari 2019 om 16:00
nl
'Doe een stapje naar voren', 'Het feest kan beginnen' en 'Zak es lekker door'. Herkenbaar? Dit zijn enkele van de vele hits van De Deurzakkers. De twee heren vieren zondag hun 44-jarig jubileum met een feestelijk optreden op de Markt in Breda. Tijdens het 'Hossen op de Markt' komen zowel de oude en nieuwe hits voorbij.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

"Wij houden van het vak en vinden het fijn om op het podium te staan. Het is gewoon veel te leuk. Zolang we niet hoeven te leuren en te zeuren, blijven we het doen", vertelt Willem van Schijndel van De Deurzakkers. En daarom kan het gezellige zangduo zondag hun 44-jarig jubileum vieren. Op naar de 55 jaar?

Repertoire
Het hele repertoire van De Deurzakkers komt voorbij. Zowel de oude hits als de laatste nieuwe 'Wij doen het licht wel uit'. "Een kreet als: het feest kan beginnen, want wij zijn binnen, is heel logisch. Maar eigenlijk is het gewoon geniaal. Het is moeilijk om zoiets te evenaren, maar de tijd zal het uitwijzen. Ons nieuwe liedje blijft goed hangen, heeft een goede melodie en is makkelijk mee te zingen", zegt Clemens van Bracht, de andere zanger van De Deurzakkers. 

Carnavalsvierder kunnen zondagavond om acht uur op de Markt in Breda uitgebreid de polonaise op alle hits van het tweetal lopen. Om tien uur is het optreden van De Deurzakkers weer afgelopen.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.