Romario komt 'liefde teruggeven' met carnaval: 'Ik mis Eindhoven'

28 februari 2019 om 12:51
nl
Romario de Souza Faria is terug in Nederland. Als Koning Carnaval dit keer. Donderdag landde het icoon van PSV op Schiphol en onze verslaggever ving hem op. Romario ziet zijn komst naar Eindhoven, waar hij carnaval gaat vieren, als de gelegenheid 'om liefde terug te geven' aan de stad en aan Nederland. "Ik was hier altijd heel welkom", zei hij na aankomst op Schiphol.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Romario is blij terug te zijn, na zoveel jaren. Wat hij het meest heeft gemist? "De kou, ongelooflijk maar waar", liet de Braziliaan via een tolk weten. 

Behalve om carnaval te vieren, dit op uitnodiging van hoofdsponsor EnergieDirect van PSV, zal de Braziliaan ook PSV bezoeken en hij wil 'hallo zeggen' tegen de fans. "Ik mis Eindhoven."

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

Op een eigen praalwagen trekt Romario zaterdag tijdens de optocht door Lampegat. Tien fans mogen het feest der feesten meemaken op die praalwagen. Een van die fans is Jan van Hoogstraten uit Best. Hij vertelde donderdag dat zijn vrouw Marianne misschien nog wel een grotere Romario-fan is dan hij. 

Zij mag dan ook met hem mee op de praalwagen zaterdag. 'Jaaa, daar is Romariooo', zullen Jan en Marianne ongetwijfeld veelvuldig horen zaterdag. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.