Video

Willem II-fans dolblij met finaleplek: 'Nu gaan we Ajax pakken'

1 maart 2019 om 00:56
nl
Willem II staat in de finale van het bekertoernooi. Een geweldige prestatie van de club en de Tilburgse fans zijn dan ook hartstikke trots.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

"Het was een topavond. Hier ga ik echt goed van van genieten", zegt een Tilburgse supporter meteen na afloop van de wedstrijd tegen AZ. Dat duel werd pas beslist na het nemen van strafschoppen. Voor Willem II wacht nu Ajax in de finale. "We gaan Ajax pakken. 2-1 voor Willem II", klinkt het optimistisch. Zijn zoontje is ook hartstikke blij met de finaleplek van zijn club. "Het was heel spannend. Ik moest bijna in mijn broek plassen!"

Bekijk de video in de tweet. De tekst gaat daaronder verder.

Wachten op privacy instellingen...

Een andere Willem II-fan straalt van oor tot oor. "Het was een mooie wedstrijd. Dat we in de finale staan, is gewoon genieten! De tweede helft was formidabel. Ik ben echt superblij, het was zo spannend. We gaan het zien tegen Ajax, maar dat is zorg voor later. Ik ga nu lekker feesten."

Bekijk de video in de tweet. De tekst gaat daaronder verder.

Wachten op privacy instellingen...

Willem II won pas na het nemen van strafschoppen van AZ. Niet echt goed voor je hart dus. Al denkt de onderstaande fan daar net even iets anders over. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.