Gewapende overval op cafetaria De Tourist in Den Bosch, dader was al eerder die avond in de zaak

1 maart 2019 om 22:28
nl
In Cafetaria De Tourist aan de Monseigneur Diepenstraat in Den Bosch was vrijdagavond een gewapende overval. De politie zoekt een blanke man met donkerblond haar.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

Er was op het moment van de overval maar één klant in de zaak, zo vertelt een medewerkster van De Tourist. Meer wilde ze of mocht ze niet vertellen. 

De overvaller was eerder vrijdagavond ook al in de zaak. Later is hij met een wapen teruggekomen om de medewerkers te overvallen. Het signalement van de man:  blank, bril, zwarte sjaal met wit, PSV-jas en donkerblond haar. De politie vraagt mensen die meer weten om 112 te bellen en verder zelf geen actie te ondernemen. 

Lees verder onder de tweet.

 

Wachten op privacy instellingen...

Verkeerscontrole in de buurt
Aan de andere kant van de rotonde, tussen de Monseigneur Diepenstraat en de Aartshertogenlaan, was op het moment van de overval een grote verkeerscontrole aan de gang. Er waren dus veel agenten op de been in de buurt. De politie controleerde automobilisten op het gebruik van alcohol en drugs. Volgens de politie zijn de eerste bestuurders die te veel hadden gedronken al van de weg gehaald. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.