Steeds sterkere geruchten: 'Arcade' wordt lied van Duncan Laurence op Eurovisiesongfestival - Omroep Brabant
Video

Steeds sterkere geruchten: 'Arcade' wordt lied van Duncan Laurence op Eurovisiesongfestival

7 maart 2019 om 11:18
nl
Het lijkt erop dat Arcade het lied wordt waarmee Duncan Laurence uit Tilburg Nederland vertegenwoordigt op het komende Eurovisiesongfestival. Donderdag wordt het lied officieel bekend gemaakt, om 19 uur in De Wereld Draait Door en op Youtube. Maar het stond woensdagmiddag al even op de website van Duncan Laurence, meldt de site songfestivalweblog.nl.
Profielfoto van Tom van den Oetelaar
Geschreven door

Jeroen Smits uit Oss is één van de beheerders van Songfestivalweblog: "We kregen een tip dat er op die website van Duncan drie links zouden staan naar het lied: naar Spotify, Itunes en Apple music. Daarbij stond een afbeelding met de titel 'Arcade'. Diezelfde afbeelding staat de afgelopen dagen in puzzelstukjes op de Instagram-pagina van Duncan Laurence. Zo is voor ons één en één twee."Wachten op privacy instellingen...


Donderdag meldt Duncan Laurence zelf via zijn twitter acount dat het wachten voorbij is. Daarbij staat hetzelfde plaatje, alleen zonder de titel 'Arcade'.


Wachten op privacy instellingen...Op YouTube circuleren al opnames van Arcade. Het werd geproduceerd door Wouter Hardy en Joel Sjöö. Het is een gevoelig lied over een verloren liefde. De begeleiding is sober, Laurence zingt het terwijl hij zichzelf begeleidt op piano.Duncan Laurence is nu nog relatief onbekend. Onder zijn echte naam, Duncan de Moor, deed hij in 2014 mee aan The Voice of Holland. Hij kwam tot de halve finale. Hij studeerde aan de Rockacademie in Tilburg. Daarna is hij in Tilburg blijven wonen. Hij geeft er ook zangles.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.