Patricia Paay en bedrijf Osuro komen niet tot financiële schikking over 'geleend' geld

8 maart 2019 om 15:25
nl
De in Zundert wonende Patricia Paay en het bedrijf Osuro hebben geen schikking kunnen bereiken in hun conflict over een som geld van in totaal 93.000 euro. De onderhandelingen zijn mislukt, zegt de advocaat van Paay. De rechter moet nu een beslissing nemen in de rechtszaak die het bedrijf tegen Paay heeft aangespannen.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Osuro is opgericht door Rob Rijsbergen, een goede vriend van Paay. Nadat hij in 2017 aan de kant was gezet, ontdekte zijn zoon voor in totaal 1,75 miljoen euro aan dubieuze betalingen in de bedrijfsadministratie. Volgens hem heeft Paay in totaal 93.000 euro van Osuro ontvangen.

Plasseksfilmpje
Het bedrijf financierde bijvoorbeeld haar rechtszaak tegen GeenStijl, dat een berucht plasseksfilmpje publiceerde met haar in de hoofdrol. Bovendien liet zij zich betalen om als BN’er aan de zijde van haar vriend te verschijnen op glamourfeestjes.

De nieuwe leiding van Osuro meent dat het geld is geleend en moet worden terugbetaald. Paay zegt dat ze het geld heeft gekregen of ervoor heeft gewerkt en meent dat ze slachtoffer is van een familieruzie over geld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.