Patricia Paay en bedrijf Osuro komen niet tot financiële schikking over 'geleend' geld

ZUNDERT - De in Zundert wonende Patricia Paay en het bedrijf Osuro hebben geen schikking kunnen bereiken in hun conflict over een som geld van in totaal 93.000 euro. De onderhandelingen zijn mislukt, zegt de advocaat van Paay. De rechter moet nu een beslissing nemen in de rechtszaak die het bedrijf tegen Paay heeft aangespannen.

Osuro is opgericht door Rob Rijsbergen, een goede vriend van Paay. Nadat hij in 2017 aan de kant was gezet, ontdekte zijn zoon voor in totaal 1,75 miljoen euro aan dubieuze betalingen in de bedrijfsadministratie. Volgens hem heeft Paay in totaal 93.000 euro van Osuro ontvangen.

Plasseksfilmpje
Het bedrijf financierde bijvoorbeeld haar rechtszaak tegen GeenStijl, dat een berucht plasseksfilmpje publiceerde met haar in de hoofdrol. Bovendien liet zij zich betalen om als BN’er aan de zijde van haar vriend te verschijnen op glamourfeestjes.

LEES OOK: Sekspoppenrel: Patricia Paay ontkent schuld van 93.000 euro aan administratiekantoor

De nieuwe leiding van Osuro meent dat het geld is geleend en moet worden terugbetaald. Paay zegt dat ze het geld heeft gekregen of ervoor heeft gewerkt en meent dat ze slachtoffer is van een familieruzie over geld.

Meer over dit onderwerp:
ZUNDERT PATRICIA PAAY RECHTSZAKEN OSURO