Duncan Laurence sluit verkenningstocht in Tel Aviv af: 'Wat een fantastische dagen'

TILBURG - Duncan Laurence heeft zijn eerste trip naar Tel Aviv afgerond. De afgelopen dagen was de Tilburger (24) in de Israƫlische stad voor de voorbereidingen van het Eurovisie Songfestival.

"Wat een fantastische vier dagen zijn het geweest", schrijft Duncan op Instagram bij een serie foto's van zijn reis. De Nederlandse inzending voor het Songfestival vertelt dat hij onder anderen met journalisten uit Israël heeft gesproken en dat hij zijn zogeheten postcard, het promofilmpje dat tijdens het festival voor ieder liedje wordt uitgezonden, heeft opgenomen.

Ook heeft Duncan al een kijkje genomen in het gebouw waar in mei het Songfestival wordt gehouden. "Tot snel, Tel Aviv", besluit hij.

LEES OOK: Duncan Laurence bovenaan in peilingen Songfestival, 'Arcade' maakt serieuze kans om te winnen

Arcade
Duncan komt op 16 mei uit in de tweede halve finale. Dan moet hij ervoor zorgen dat hij met zijn lied Arcade de finale haalt. Volgens de bookmakers is dat nog slechts een formaliteit. De gokkers tippen Duncan al twee weken voor de winst.

itsduncanlaurence

What an amazing four days it has been. From shooting the postcard to doing interviews for both Israeli and Dutch TV shows. From visiting the venue to strolling down the streets of Jaffa. See you soon, Tel Aviv. #eurovision #telaviv #arcade #teamduncan @songfestival.avrotros @eurovision