Video

Ruim honderd tips over mishandeling in villa Wernhout, meeste tips gaan over merk tas

27 maart 2019 om 10:50
nl
Er zijn al 110 tips gegeven over de mishandeling van een man en een vrouw in Wernhout door drugscriminelen. Een groot deel van de tips ging over het merk tas die een van de criminelen bij had.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De politie kon het logo op de tas niet thuisbrengen. "Er worden twee merken genoemd. Armor of Rambam. We hebben ook namen van winkels waar die tassen worden verkocht," aldus de woordvoerder.

Bij de politie komen ook klachten binnen over de details die bekend gemaakt zijn over de mishandeling. Zo is in de reconstructie te zien dat de man wordt mishandeld met een strijkijzer en boormachine. "Dat hebben we bewust gedaan, we willen mensen waarschuwen om niet te lichtvaardig in zee te gaan met drugscriminelen."

Het echtpaar dat geldproblemen had, mocht tegen een vergoeding in een villa wonen, mits ze een oogje hielden op de grote schuur naast de villa waar hennep werd gedroogd. Toen in november 2018 de hennep werd gestolen, kwamen de criminelen verhaal halen bij de woning.

Bureau Brabant kwam maandagavond op tv. Dinsdag werd bij Opsporing Verzocht ook aandacht besteed aan een andere zaak, een ernstig geweldsmisdrijf in Oudenbosch. Daar zijn nog geen tips over binnen gekomen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.