Ga je de weg op? Met deze werkzaamheden moet je rekening houden

29 maart 2019 om 20:07
nl
Dit weekeinde zijn er weer volop wegwerkzaamheden die voor het verkeer kunnen leiden tot vertraging. De N65 tussen Vught en Oisterwijk gaat 's nachts dicht, in de richting van Tilburg. Ook knooppunt Zoomland wordt aangepakt: de A4 gaat gedeeltelijk op slot.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De N65 heeft een onderhoudsbeurtje nodig. Het gaat om het stuk tussen het knooppunt Vught en de kruising met Oisterwijk en Udenhout. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, gaat de weg alleen 's nachts dicht.

Om precies te zijn: vrijdag 21.00 uur tot zaterdag 12.00 uur. De weg gaat dan overdag weer een paar uur open. Zaterdagavond gaat hij weer dicht van 21.00 uur tot zondagochtend 09.00 uur. Omrijden kan via deze routes. Dat duurt ongeveer twintig minuten langer dan normaal.

 

Knooppunt Zoomland
Rijkswaterstaat gaat ook klussen op de A4. Daardoor is deze snelweg tussen oprit (26) Halsteren en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Vlissingen en België afgesloten. De verbindingsweg A4-A58 ter hoogte van knooppunt Zoomland richting Roosendaal is ook dicht.

De werkzaamheden starten vrijdagavond om 21.00 uur. Als alles volgens planning loopt, zou de weg maandagochtend om 05.00 uur weer vrij moeten zijn. Omrijden kan via deze routes. Dan doe je er ongeveer een half uur langer over.App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!