Video

Snollebollekes heeft geen stem meer over en hoopt op vervolg van concert volgend jaar

1 april 2019 om 10:44
nl
Van zijn stem is weinig meer over, maar Snollebollekes geniet nog volop na van zijn twee uitverkochte concerten in het GelreDome in Arnhem. "Het is onbeschrijflijk", zei zanger Rob Kemps maandagochtend in Brabants Bont op Omroep Brabant radio.
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

Het was voor Kemps, beter bekend als Snollebollekes, de eerste keer dat hij op zo’n groot podium zijn eigen concert had. “Ik heb wel vaker voor dit soort grote mensenmassa's gestaan, zoals bij het Piratenfestijn in het GelreDome of bij 538 Koningsdag in Breda, maar nu kwamen de mensen echt voor mij, voor Snollebollekes. Dat is uniek. Met 30.000 rooie mutsjes in een stadion.”

Brabant niet vergeten
De zanger uit Best liet dit weekend Brabant achter zich, maar hij was zijn provincie niet vergeten. “Ik ben enorm gehecht aan Brabant, maar als iedereen meedoet is het een groot feest. Waar het dan ook is.”

Of hij volgend jaar weer zo’n groot concert gaat geven, weet hij nog niet. “Ik zou het heel graag willen, maar we moeten wel kijken of dit kan, ook zakelijk. Ik zou het in ieder geval geweldig vinden. Het was zo'n gruwelijk groot feest, dat het helemaal geweldig zou zijn als het volgend jaar weer mag."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.