Man en vrouw in rode badjas hebben last van vrachtwagen en spuiten pepperspray in gezicht chauffeur - Omroep Brabant

Man en vrouw in rode badjas hebben last van vrachtwagen en spuiten pepperspray in gezicht chauffeur

2 april 2019 om 09:31
Foto: Jack Brekelmans/Persburo BMS
Foto: Jack Brekelmans/Persburo BMS
Een vrachtwagenchauffeur is maandag bedreigd en mishandeld in Tilburg. Twee buurtbewoners, gekleed in rode badjas, hadden last van het geluid van de koeling van de vrachtwagen. De man trok een mes en spoot pepperspray in het gezicht van het slachtoffer. De politie is op zoek naar daders.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door
Robert te Veele

De chauffeur stond rond kwart voor elf met zijn vrachtwagen geparkeerd op de Lovense Kanaaldijk. Een vrouw in badjas kwam verhaal bij hem halen. Ze gaf aan last te hebben van het geluid van de koeling van de wagen. Vervolgens ging ze weg om even later met een man terug te komen.

Mes en pepperspray
De man, eveneens gekleed in badjas, zou de chauffeur vervolgens hebben bedreigd met een mes. Ook spoot hij vermoedelijk pepperspray in het gezicht van de chauffeur.

Het slachtoffer kreeg een brandende en stekende pijn in zijn gezicht. Vervolgens liep het tweetal weg. Het slachtoffer belde de politie. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens het transportbedrijf waar de man voor werkt, gaat het naar omstandigheden goed met hem. "Het is heel triest dat dit gebeurt", aldus een medewerkster. De man is weer uit het ziekenhuis.

Buurtonderzoek
Agenten hebben in de omgeving een buurtonderzoek gehouden, maar er is nog niemand aangehouden.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...