Hersenschudding en scheur in bot: BOA van NS ernstig toegetakeld door man uit Zundert

3 april 2019 om 14:17
nl
De politie heeft een 18-jarige man uit Zundert opgepakt voor de zware mishandeling van een Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) van de NS maandagavond op het station van Breda. Het slachtoffer heeft een hersenschudding, gekneusde oogkas en een scheurtje in een botje van een vinger opgelopen.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

De man maakte deel uit van een groep die op het station van Breda achter een groep BOA's van de NS liep. Hij riep dat ze door moesten lopen.

"Daarbij maakte hij een trappende beweging richting een van ons", aldus een BOA op Facebook. "Toen wij hem hierop aanspraken kwam hij dreigend op ons af. Ondanks enkele waarschuwingen vond hij het toch nodig om een van ons te beledigen.''

Volledig door het lint
Volgens de beveiligers ging de man uit Zundert volledig door het lint toen ze hem lieten weten dat hij het station moest verlaten om 'even af te koelen'. Hij viel de NS-medewerkers aan en bezorgde een van hen onder meer een zware hersenschudding.

Uiteindelijk wisten de BOA's de man onder controle te krijgen en aan de politie over te dragen. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. De NS-medewerker is thuis aan het herstellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!