Mannen opgepakt die achter drugsprijslijst in Tilburg zaten

4 april 2019 om 11:59
nl
Twee mannen die begin dit jaar een drugsprijslijst in Tilburg verspreidden, zijn door de politie opgepakt. Ze worden ervan verdacht op bestelling drugs aan huis te leveren.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De politie heeft kopers van de drugs ondervraagd. Dat was aanleiding om een twee Tilburgers van 26 en 27 jaar oud aan te houden. Hun woningen zijn onderzocht, daar lagen verschillende soorten drugs.

'Nieuwe prijzen'
'Een nieuw jaar, een nieuw telefoonnummer en nieuwe prijzen.' Dit stond op de brief die de dealers verspreidden in Tilburg. Op de lijst stonden allerlei soorten drugs, van MDMA tot Xanax, met de prijs erbij.

Een Tilburgse vrouw kreeg een prijslijst met alle denkbare drugs in haar brievenbus bij een studentenflat in de Professor Verbernelaan en benaderde Omroep Brabant. "Ik weet dat buren van mij de brief ook hebben gehad. Ik denk dat de dealer de hele flat langs is gegaan."

Gebeld met nummer
De redactie belde met het telefoonnummer dat op de brief stond en kreeg een man aan de lijn, die aangaf dat hij 'kon leveren wat we wilden'. Omroep Brabant heeft echter geen drugs bij hem besteld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.