15.000 euro beloning voor gouden tip in zaak van vermiste Jelle Leemans

8 april 2019 om 19:03
nl
Justitie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de oplossing in de zaak van de vermiste Jelle Leemans. Dat bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond opnieuw aandacht aan de verdwijning van Leemans.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

De 27-jarige Jelle Leemans uit België werd voor het laatst gezien in november 2013 nadat hij een bezoek bracht aan Roosendaal. Leemans vertrok op 21 november rond acht uur 's ochtends uit Rumst in België naar een afspraak in Roosendaal. Sindsdien is hij spoorloos. Een signaal van zijn mobiele telefoon werd destijds opgepikt op de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal.

Drugshandel
De politie denkt dat de man het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Hij zou betrokken zijn geweest bij drugshandel. De recherche onderzoekt wie er verantwoordelijk is, of zijn, voor zijn dood en waar zijn lichaam is achtergelaten.

De recherche acht de kans zeer reëel dat hij in Nederland om het leven is gebracht en dat zijn lichaam ook hier in Nederland is verborgen. Meerdere zoekacties hebben tot nu toe niets opgeleverd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.