Snollebollekes krijgt tegel in Walk of Fame GelreDome, samen met Lionel Richie, Bon Jovi en Madonna

9 april 2019 om 08:48
nl
Hij hoort erbij: net als bijvoorbeeld Lionel Richie, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Madonna en Helene Fischer heeft ook Snollebollekes vandaag een tegel gekregen op de ‘Walk of Fame’ in GelreDome. Snollebollekes, oftewel zanger Rob Kemps uit Best, gaf 29 en 30 maart een concert in een uitverkocht GelreDome. “Dat ik nu tussen deze beroemdheden lig, vind ik een geweldige eer”, liet hij weten.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Toen Snollebollekes te horen kreeg dat hij een plekje kreeg op de Walk of Fame, dacht hij eerst dat het een grap was. “Het werd me verteld rond 1 april, dus ik geloofde het eerst niet. Nu moet ik nog in mijn ogen wrijven”, laat hij weten. “Maar ik vind het geweldig dat ik hier over veertig jaar nog lig!”

Snollebollekes heeft een plekje verdiend op de Walk of Fame omdat hij GelreDome in no time twee keer heeft uitverkocht. De volgende concerten staan ook alweer op de planning: op 27 en 28 maart 2020 staat hij opnieuw in het stadion in Arnhem. Of deze ook zo snel worden uitverkocht, durft hij niet te zeggen. De voorverkoop start op 13 april.

Snollebollekes tussen Helene Fischer, Bon Jovi en Pearl Jam
Snollebollekes' tegeltje ligt ingeklemd tussen die van beroemdheden Helene Fischer, Bon Jovi en Pearl Jam. Buiten deze artiesten zijn onder meer ook Coldplay, Britney Spears, Rammstein en Anastacia geëerd op de Walk of Fame. Ook Frans Bauer ging Snollebollekes voor.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.