Kledingdieven opgepakt langs snelweg A58 bij Etten-Leur

10 april 2019 om 14:31
nl
De politie heeft dinsdag op een parkeerplaats langs de A58 bij Etten-Leur twee mannen met een grote partij gestolen kleding en tientallen pakketjes drugs aangehouden. Een van de verdachten had een grote bobbel op zijn rug. Dat bleken gloednieuwe voetbalshirtjes van Real Madrid en Paris St Germain te zijn.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Twee agenten in burger kregen de verdachten, een 45-jarige man uit Amersfoort en een 38-jarige Algerijn, in de Domineestraat in Roosendaal in het vizier. Ze stapten vlug de auto in en reden snel weg. Bij tankstation de Schouwenaar werd het duo van de weg gehaald en gecontroleerd.

Drugs
Naast de voetbalshirts vond de politie in de kofferbak van de auto nog drie dure spijkerbroeken en drie andere kledingstukken die gestolen waren uit winkels in Roosendaal. In totaal hadden ze voor 1700 euro buitgemaakt. De bestuurder had ook nog 32 pakketjes met cocaïne en 43 pakketjes met vermoedelijk andere drugs bij zich.

De mannen zijn opgepakt en in de cel gezet. De bedrijfsleiders van de kledingwinkels aan de Nieuwe Markt en de Dokter Brabersstraat hebben aangifte gedaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.