Video

Paaspop trapt festivalseizoen af met muziek, bier en warme lentezon [FOTO'S]

20 april 2019 om 19:49
nl
Meer dan tweehonderd acts, zeventien podia, rollerskaten, blaasorkestjes, touwtje springen, happen in een vega burger en swingen bij de silent disco. Het publiek van Paaspop vermaakt zich dit weekend opperbest onder de tropische zon in het buitengebied van Schijndel. Bekijk de fotoserie.
Geschreven door

Vrijdag was de aftrap van de veertigste editie. Toen traden onder andere Nielson, Scooter, De Jeugd van Tegenwoordig en Within Temptation op, zaterdag is het de beurt aan Lukas Graham, De Staat Douwe Bob en Dropkick Murphyes. Er worden 30.000 bezoekers per dag verwacht.

Fotoserie
Onze fotografen zijn alle dagen op het Paaspopterrein om de puike sfeer vast te leggen. Alle foto's zijn hier te bekijken.

Wachten op privacy instellingen...Tropisch zwembad
Op de camping van Paaspop vind je dit jaar een heus tropisch zwembad. Daar wordt met dit mooie weer dankbaar gebruik van gemaakt. Vrolijke deuntjes klinken uit de speakers rondom het zwembad en er wordt een fanatiek potje volleybal gespeeld. “Dit is het beste wat er is. Een zwembad op het festival met dit weer. Waanzinnig!”, zegt een van de campinggasten.

Wachten op privacy instellingen...Zaterdag steeg de temperatuur tot een zomerse 25 graden. Het publiek nam het ervan, luierend in het gras of schommelend in een van de hangmatten met een biertje. Sommige slimmeriken hadden een waterpistool of exotische waaier bij zich om af te koelen.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.