Video

Massage voor Brabantse asperges, en daarna op de barbecue

19 april 2019 om 18:50
nl
"De asperges even masseren met lijnolie en een paar minuutjes op de gril", chef-kok Peter Kesseler legt je pijlsnel uit hoe je tijdens de paasdagen een bbbq, een echte Brabantse barbecue bereidt.
Profielfoto van Jan Peels
Geschreven door

Het weer is geweldig en talloze Brabanders halen deze dagen de barbecue weer uit de winterstalling. Chef-kok Peter Kesseler heeft zijn barbecue opgesteld in een zonovergoten tuin in Roosendaal. Hij stookt het vuurtje van zijn bbq op, een speciaal gesneden stuk varkensvlees ligt al klaar.

Witte goud
De rook walmt vrolijk omhoog als hij de laatste hand legt aan de asperges die ook op het vuur gaan. "Even lekker masseren met wat lijnolie, peper en zout erop en dan een paar minuutjes op het rooster" vertelt hij, terwijl hij het witte goud tussen zijn vingers laat glijden.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!