Jan Peels

Jan Peels

Redacteur/Verslaggever

Van toen naar Omroep Brabant

Ben in een ver verleden, (1988) toen Omroep Brabant alleen nog radio programma’s maakte, als technicus begonnen in Eindhoven. Later als journalist naar Hilversum vertrokken en zo’n 25 jaar bij de VARA en VPRO op radio-1 gewerkt. Sinds enkele jaren met veel plezier als freelance journalist terug op het oude nest.

Bij Omroep Brabant werkzaam als Ik ben journalist / verslaggever / programmamaker / bulletin-lezer / regisseur en editor voor radio tv en Internet. Kortweg MediaAllrounder en ook nog saxofonist ;-)

Het gevoel van hier Geboren in ’s-Hertogenbosch en getogen in Eindhoven. Als verslaggever en muzikant alle uithoeken van Brabant gezien en overal de kern van de Brabanders gevoelt. Als je ze eerlijk en open benadert wil iedereen zijn of haar verhaal met trots vertellen bij de eigen Omroep.

Waarom Omroep Brabant Het is heel fijn om het nieuws bij je uit de buurt te kunnen volgen. De drempel is laag en er komt van alles voorbij bij Omroep Brabant. Het voelt vertrouwd.

Artikelen van Jan Peels

Familie van Bram en Guus na medische doorbraak: 'Hopelijk helpt dit andere jonge coronapatiënten'

"We hebben altijd gedacht dat er iets moest zijn en zijn superblij dat er iets uit gekomen is", zegt Cathelijne van de Kamp. Ze is de vriendin van Bram Konings (31). Hij en zijn twee jaar jongere broer Guus werden heel erg ziek door corona. Van de twee broers uit Beek en Donk overleefde Guus de ziekte niet. "Het is ondanks alles een geruststelling dat er nu een antwoord is op de vraag waarom ze zo ernstig ziek geworden zijn."

Guus stond in 1998 model voor het kind in dit standbeeld.