Jan Peels

Jan Peels

Redacteur/Verslaggever

Van toen naar Omroep Brabant

Ben in een ver verleden, (1988) toen Omroep Brabant alleen nog radio programma’s maakte, als technicus begonnen in Eindhoven. Later als journalist naar Hilversum vertrokken en zo’n 25 jaar bij de VARA en VPRO op radio-1 gewerkt. Sinds enkele jaren met veel plezier als freelance journalist terug op het oude nest.

Bij Omroep Brabant werkzaam als Ik ben journalist / verslaggever / programmamaker / bulletin-lezer / regisseur en editor voor radio tv en Internet. Kortweg MediaAllrounder en ook nog saxofonist ;-)

Het gevoel van hier Geboren in ’s-Hertogenbosch en getogen in Eindhoven. Als verslaggever en muzikant alle uithoeken van Brabant gezien en overal de kern van de Brabanders gevoelt. Als je ze eerlijk en open benadert wil iedereen zijn of haar verhaal met trots vertellen bij de eigen Omroep.

Waarom Omroep Brabant Het is heel fijn om het nieuws bij je uit de buurt te kunnen volgen. De drempel is laag en er komt van alles voorbij bij Omroep Brabant. Het voelt vertrouwd.

Artikelen van Jan Peels

Ouderen met dementie mochten helemaal niet in Vere Domi wonen

De vier ouderen met dementie, die vrijdag op stel en sprong Vere Domi in Goirle moesten verlaten omdat de brandveiligheid niet in orde was, hadden daar volgens de gemeente helemaal niet mogen wonen. Het bestemmingsplan staat dat niet toe en bovendien stonden er geen bewoners ingeschreven op het adres. Opmerkelijk genoeg heeft de Goirlese wethouder Marijo Immink het huis voor ouderen met dementie en Parkinson op 26 april nog feestelijk geopend.