Paaspop sluit af met Ronnie Flex en recordaantal bezoekers

SCHIJNDEL - Na drie dagen feesten kwam er zondagavond een einde aan Paaspop. Onder anderen Ilse de Lange, Rowwen Hèze, Rondé en Passenger stonden zondag op het podium in Schijndel. Ronnie Flex was samen met Deuxperience de afsluiter van het festival.

De zonnige 44e editie van Paaspop heeft een recordaantal bezoekers getrokken. Het festival trok de afgelopen drie dagen 90.000 mensen.

Bier vloog in het rond en shirts gingen uit
Rowwen Hèze zorgde er zondag voor dat het publiek op Paaspop aan het begin van de avond los ging. Bier vloog door de lucht en verschillende T-shirts werden uitgetrokken.


Opwarmen voor Tel Aviv
Bezoekers konden zondagavond meezingen met songfestivalhits bij Eurovision Song Contest. Zo werd er lekker meegezongen bij het nummer 'Hemel en Aarde'.

Recordaantal bezoekers
Het mooie weer en uitbreiding van de capaciteit van het festival zorgden ervoor dat het festival zowel zaterdag als zondag uitverkocht was. Hiermee werd een recordaantal van 90.000 bezoekers behaald. De organisatie spreekt 'de gedroomde kick-off van het Nederlandse festivalseizoen'.

In totaal stonden er 263 acts op de zeventien podia, onder wie Oscar and the Wolf, Within Temptation, Jett Rebel, Davina Michelle, Douwe Bob, Scooter en De Staat.

LEES OOK: Losgaan met chauffeur Dave in zijn party-pendelbus: 'Geniaal die vent'

Camping
In totaal brachten zo'n elfduizend mensen de nacht door op de bijbehorende festivalcamping. Het festival breidde dit jaar zijn capaciteit uit met drieduizend bezoekers extra per dag.

LEES OOK: Paaspop trapt festivalseizoen af met muziek, bier en warme lentezon [FOTO'S]