Vermiste Truus Kramer (76) uit Hulsel is weer terecht

30 april 2019 om 15:51
nl
De vermiste Truus Kramer-Vinken (76) uit Hulsel is dinsdagmiddag in het dorpje Meerle in België gevonden. Een boer zag een vrouw tot haar middel in een sloot staan en waarschuwde de politie. Het bleek om Truus te gaan. Ze ligt voor controle in het ziekenhuis in Turnhout.
Geschreven door

De vrouw ging aardbeienjam maken en had hiervoor tien pakjes geleisuiker nodig. Die ging ze halen bij de supermarkt. "Dat werd niet de supermarkt drie kilometer verderop, maar de Jumbo in Breda", vertelt haar zoon Bart Kramer. "Maar hoe ze nu in België terecht is gekomen? Geen idee. En helaas weet ze het zelf ook niet meer."

Waar ze de nacht heeft doorgebracht, is tot nu toe ook een raadsel. "Zelf zegt ze dat ze nergens is gaan zitten of is gestopt. Ik denk dat ze de hele nacht heeft doorgefietst." Truus raakte door het avontuur flink onderkoeld. Ook heeft ze de nodige schrammen en schaafplekken aan haar benen en hand opgelopen.

De familie is opgelucht dat Moeder Truus weer terecht is. "We hebben echt overal gezocht. Eindhoven, Den Bosch, Breda. We zijn opgelucht dat ze gevonden is."

Vermissing
De 76-jarige Truus is licht dementerend en werd sinds maandagochtend vermist. Haar zoon Bart Kramer ging maandagochtend bij haar kijken maar kon zijn moeder nergens vinden. Kramer maakte zich gelijk zorgen en deelde haar foto en het verhaal op Facebook.

Truus Kramer - Vinken was eerder die dag met een grijze elektrische fiets vanuit huis vertrokken. Ze werd tijdens haar vermissing verschillende keren gesignaleerd. Op maandagmiddag werd Truus in Breda gezien en dinsdagochtend zag iemand haar tussen Oirschot en Boxtel. Uiteindelijk is ze dus gevonden in een dorpje in België.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!