Truus (76) die na vermissing werd teruggevonden alsnog overleden in ziekenhuis

1 mei 2019 om 21:54 • Aangepast 9 april om 15:37
nl
Truus Kramer-Vinken, de vrouw uit Hulsel die van maandagochtend tot dinsdagmiddag vermist was, is op 76-jarige leeftijd in het ziekenhuis overleden. Dat laat de zoon van Truus op Facebook weten. Dinsdagmiddag werd ze gevonden in het dorpje Meerle in België. Voor controle was ze naar het ziekenhuis in Turnhout gebracht. Daar leek het goed te gaan, maar later traden er toch complicaties op. Herstel was niet meer mogelijk.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

De complicaties hadden onder andere te maken met langdurige onderkoeling. Bart Kramer, de zoon van Truus, liet eerder weten dat Truus in de nacht van maandag op dinsdag waarschijnlijk de hele nacht heeft gefietst, waardoor ze onderkoeld is geraakt. Ook traden er complicaties op doordat ze 24 uur lang niets had gegeten of gedronken.

Kramer zegt op Facebook dat ze in het bijzijn van haar familie aan de complicaties is overleden.

Vermissing
Truus was licht dementerend en werd van maandagochtend tot dinsdagmiddag vermist. Kramer ging maandagochtend bij haar kijken maar kon zijn moeder nergens vinden. Hij maakte zich gelijk zorgen en deelde haar foto en het verhaal op Facebook.

Truus was eerder die dag met een grijze elektrische fiets vanuit huis vertrokken. Ze werd tijdens haar vermissing verschillende keren gesignaleerd. Op maandagmiddag werd Truus in Breda gezien en dinsdagochtend zag iemand haar tussen Oirschot en Boxtel. Uiteindelijk werd ze gevonden in een dorpje in België.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!