'Yvon Jaspers werkt niet meer voor ForFarmers': ze zou het te druk hebben

17 mei 2019 om 19:19
nl
Yvon Jaspers zal voorlopig niet meer aan de slag gaan voor ForFarmers. Dat blijkt uit een bericht dat het veevoerbedrijf onder zijn personeel heeft verspreid. RTL Boulevard heeft dit vrijdagavond gemeld.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De uit Boxtel afkomstige presentatrice krijgt al geruime tijd de wind van voren, omdat ze én voor het agrarische concern werkt én het gezicht van Boer zoekt Vrouw is. Dit zou tot belangenverstrengeling leiden.

'Onvoldoende zorgvuldig'
Een maand geleden werd bekend dat KRO-NCRV - de omroep die Boer zoekt Vrouw uitzendt - onvoldoende zorgvuldig is geweest bij het beoordelen van de nevenfuncties van Jaspers. Tot die conclusie kwam het Commissariaat voor de Media, dat onderzoek deed naar Boer zoekt Vrouw en Onze boerderij. De Boxtelse is betrokken bij beide programma’s.

LEES OOK: 'Ik kan wel janken', Yvon Jaspers lucht haar hart over beoordeling nevenfuncties

'Te druk'
Het management van Jaspers is door de redactie van RTL Boulevard om een reactie gevraagd en meldde dat de samenwerking inderdaad voorlopig gestopt is. Uit het antwoord bleek verder dat dit niets te maken heeft met de commotie om haar werkzaamheden. De presentatrice zou het te druk hebben met het maken van haar televisieprogramma's, aldus haar management.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.