Video

Fataal ongeluk fietser (28) Breda: taxichauffeur na verhoor op vrije voeten

18 mei 2019 om 13:35
nl
De man die vrijdagnacht om het leven kwam nadat hij werd aangereden door een automobilist in Breda is een 28-jarige man uit Etten-Leur. De man die hem aanreed, is een 21-jarige taxichauffeur uit Oosterhout. Zaterdagmiddag is hij na verhoor op vrije voeten gesteld. Hij hoefde zijn taxipas niet in te leveren.
Geschreven door

De aanrijding vond rond halfvier plaats, op de kruising van de Westerparklaan met het Heilaarpark.

Klap
Drie fietsers reden ongeveer vijftig meter voor het slachtoffer uit. Zij hoorden de klap en zijn daarop direct naar het zwaargewonde slachtoffer teruggereden en begonnen met reanimeren. Dit werd door de hulpdiensten overgenomen, maar de fietser kon niet meer gered worden.

Een echtpaar dat kort na het ongeluk in een auto voorbij kwam gereden, stopte ook om hulp te bieden. Voor alle betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld.

Niet gedronken
De taxichauffeur is aangehouden. Hij is zaterdag verhoord. De man had niet gedronken, bleek uit onderzoek. De auto is getakeld.

Hoe de aanrijding kon gebeuren, wordt onderzocht. Hiervoor is een verkeersongevallenanalist ingeschakeld. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.