'Heel Brabant uit zunne panty', Snollebollekes wil 'eurovisiehut afbreken' in 2020

20 mei 2019 om 13:35
nl
De artiest die Nederland in 2020 in eigen land gaat vertegenwoordigen op het Songfestival, heeft grote schoenen om te vullen. Want doe het Duncan maar eens na, de Europese harten veroveren met een loepzuivere, integere ballad. Een ballad zal Snollebollekes niet zo snel zingen, maar de feestzanger wil best 'de eurovisiehut afbreken', zo laat hij weten in een typische 'Snolliefelicitatie' aan Duncan op Facebook.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen

Ruim zesduizend mensen zien dat plan wel zitten, als we afgaan op het aantal duimpjes en lachende gezichtjes onder de post. En ook de reacties zijn positief. "Zeker doen!! Left, right, everybody jumping nondeju!! Wereldhit!", zegt Pieter. Marc vindt het ook een strak plan. "Is in ieder geval niet zo vals als Madonna en kost ook geen 1 miljoen euro."

Wachten op privacy instellingen...

'Brabant uit zunne panty'
Bianca is ervan overtuigd dat 'heel Europa uit zunne panty zou gaan'.

En daarmee lijkt de Nederlandse inzending voor 2020 wel bekend. Op welke feestlocatie Rob Kemps dan volgend jaar precies voor een lokale aardbeving zou moeten zorgen is nog wel even de vraag. De strijd om het Songfestival is in alle hevigheid losgebarsten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.