Verkeerschaos rond Breda voorbij: ongelukken op A16, A58 en N263

BREDA - Ongelukken zorgden voor een zware avondspits in onze provincie, vooral rond Breda. Op de A58, A16 en N263 stonden lange files na ongelukken.

De N263 is nog in beide richtingen afgesloten tussen Zundert en Rijsbergen. Verkeer wordt via de af- en oprit omgeleid, dus de vertraging valt mee.

Files A58 opgelost
Op de A58 was de linkerrijstrook afgesloten tussen knooppunt Galder en Tilburg-Reeshof. Daar was een ongeluk met vier auto's gebeurd. De vertraging was op het hoogtepunt ruim een uur. Ook de andere kant op, ontstonden kijkersfiles. De weg is om kwart voor zes vrijgegeven, de files zijn vrijwel geheel opgelost.

A16 bij Breda weer vrij
Ook op de A16 was het aansluiten. Twee rijstroken waren afgesloten bij knooppunt Galder. Een auto, bestelbus en vrachtwagen zijn op elkaar gebotst. Verkeer van Antwerpen naar Breda werd omgeleid via de vluchtstrook. De weg is inmiddels weer vrij, de files zijn opgelost.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk. De auto raakte zwaar beschadigd. Volgens een ooggetuige is de bestuurder van de auto naar een ziekenhuis gebracht. 

 

Meer over dit onderwerp:
A16 A58 N263 VERKEERSONGEVALLEN