Vechtpartij tussen twee jongeren in park trekt bekijks van tientallen mensen

OISTERWIJK - Twee scholieren van het 2College Durendael gingen elkaar donderdagmiddag te lijf in het Willem van der Aa-park in Oisterwijk. Er kwamen veel mensen op de vechtpartij af. De jongens hebben een verwijzing naar bureau Halt gekregen.

De scholieren zitten in de tweede klas van de middelbare school. De twee jongens hadden met elkaar afgesproken in het park. Directeur Ben Leenen is naar de plek van de vechtpartij toegegaan, maar heeft de vechtpartij niet gezien. “Scholieren hadden via social media berichten ontvangen dat er een vechtpartij gaande was. De leerlingen hadden de leraren gewaarschuwd en zo kwam de informatie ook bij mij. Ik kwam bij het park aan toen de ruzie al afgelopen was.”

Harde klap
Er waren leerlingen van de school naar het park gekomen, maar er stonden ook veel volwassenen met kinderen bij het voorval. De politie was snel aanwezig en heeft de jongens uit elkaar gehaald. “De vechtpartij duurde kort. Eén jongen kreeg een harde klap en viel op de grond. Daar had hij last van. Beide jongens zijn met hun moeder mee naar huis.”

Meer over dit onderwerp:
OISTERWIJK VECHTPARTIJEN